Gyakran Ismételt Kérdések

A normál takarítás portörlést, a szaniterek áttörlését, porszívózást, felmosást tartalmaz. Ez egy alaptakarítás, amit inkább heti rendszeresség esetén ajánlunk.
A nagytakarítás keretein belül az alaptakarítást bővítjük csempemosással, vízkőtelenítéssel, pókhálózással, portalanítjuk a szekrények tetejeit, valamint a mozdítható bútorok alatt is felporszívózunk, felmosunk.
Amennyiben ezt a pontot nem jelöli be, úgy a takarító hölgy/hölgyek tisztítószerek és gépek nélkül érkeznek.
1 mosásnyi adag alatt 4-5 darab inget, 4 darab nadrágot, és 4 pólót értünk. Amennyiben ágyneműről van szó, úgy 2 darab párnahuzatot, 2 darab takaróhuzatot és 1 darab lepedőt tartalmaz.
Amennyiben az ablakok dupla nyílászárók (leginkább a belvárosi ingatlanokra jellemző), úgy az ablakmosási ár is duplán értendő. Amennyiben a belmagasság meghaladja a 3 métert, és ezáltal a nyílászárók is eltérnek az átlagos mérettől, úgy szintén dupla felár fizetendő. A redőny és reluxa lemosását az ár nem tartalmazza. Ennek tisztítási ára megegyezik az ablakmosás árával. Függöny leszedést, kimosást, vasalást és visszarakást is vállalunk külön egyeztetés alapján.
Amennyiben nagyobb méretű ajtók lemosásáról van szó, abban az esetben az ár megduplázódik (leginkább a belvárosi ingatlanokra jellemző).
A szőnyegtisztítás 2 fajta képen történhet. Amennyiben a cél az atkátlanítás, és a baktériumok elpusztítása, abban az esetben a gőzgéppel való fertőtlenítést javasoljuk. Ennek ára az atkátlanítás menüpont alatt található. Amennyiben a cél a tisztítás, úgy a vizes szőnyegtisztítást javasoljuk. Ebben az esetben áraink négyzetméterben értendőek. Ha csak a sima szőnyegtisztítást szeretné megrendelni, úgy az 1.999 forint tartalmaz egy nagyon alapos porszívózást egy szőnyegtisztító por használatával, mely inkább csak felfrissíti a szőnyeget, de nem tisztítja ki az esetleges foltokat.
Teljesen vegyszermentes takarítás esetén a szennyeződések és a vízkövek nem feltétlenül tűnnek el nyomtalanul. Nagyon makacs szennyeződés esetén szükséges a vegyszeres tisztítás.
A következő kerültek esetében ingyenes a kiszállás: I, II, III, IV, V, VI, VII, VIII, IX, XII, XIII, XIV, XV, XVI A következő kerületek esetében a kiszállási díj 3.000 forint: X, XI, XVII, XVIII, XIX, XX, XXI, XXII, XXIII Pest megyében a kiszállási díj egyeztetés szerint.
Amennyiben parkolási övezetbe biztosított a parkolásunk, és a tisztítószereket, gépeket nekünk szükséges biztosítani, abban az esetben a parkolási díj a megrendelőt terheli.
Általában 1 vagy 2 hölgy, ez az ingatlan nagyságától és az elvégezendő feladatoktól függ.
Általában 3 és 5 óra között szokott tartani, szintén az ingatlan nagyságától és az elvégezendő feladatoktól függ.
Felújítás, építkezés után nagyon sok finom por és festék maradvány képződik, melynek eltűntetése több időt és energiát, más fajta takarítási technikát von maga után. Ezért ennek díja 700-1.000 HUF/m2 között van, és minden esetben külön egyeztetést igényel.
Heti, kétheti, havi rendszeres takarításokat is vállalunk, ennek díjáról külön egyeztetés szükséges az ügyfél igényéhez igazítva.